Adó 1 százalék: 19560540-1-06

|

+36 30 68 22044

|

info@karitacio.hu

Indul a bohócdoktor vizit Kecskeméten

Hétfőn délelőtt nem csak a gyermekek, de a felnőttek is piros bohócorrot vettek fel a Bács-Kiskun Megyei Kórház játszószobájában, s egy pár fotó erejéig így tett dr. Svébis Mihály, az intézmény főigazgatója is. Az első bohóckodás apropója, hogy a kórház együttműködési megállapodást kötött a Karitáció Alapítvánnyal. A tavaly végzett bohócdoktoraink négyen, a kórház orvosai, ápolója ezért még nagyobb örömmel tettünk eleget a felkérésnek.
Hétfőn délelőtt nem csak a gyermekek, de a felnőttek is piros bohócorrot vettek fel a Bács-Kiskun Megyei Kórház játszószobájában, s egy pár fotó erejéig így tett dr. Svébis Mihály, az intézmény főigazgatója is. Az első bohóckodás apropója, hogy a kórház együttműködési megállapodást kötött a Karitáció Alapítvánnyal. A tavaly végzett bohócdoktoraink négyen, a kórház orvosai, ápolója ezért még nagyobb örömmel tettünk eleget a felkérésnek.
Az alapítvány önkéntesei most sem érkeztek üres kézzel, egy csecsemőágyat és neurológiai hangvillát adott át Wehli Márk elnök a kórház főigazgatójának. Ezután kezdődött a vidám meglepetésműsor, miközben a gyermekek örömmel kapcsolódtak be a játékba. Gondtalanul ültek bele a bohócdokik vizsgálószékébe. A játék közben előkerült egy óriási felfújható kalapács, amely Pepi bohóc meggyőződése szerint tökéletesen alkalmas a sajgó láb gyógyítására. Valahányszor suhintott volna, a tárgy kiesett a kezéből vagy kalapját verte le vele. A komikus ,,orvosi” vizsgálat megmosolyogtatta a jelen lévő kisgyermeket és szüleiket is. A műsor végeztével a kis betegek szívesen válogattak a játékok és a csokoládék között, amit Csicsi bohóc kínált számunkra kosarából. Pepi bohóc minden kis beteg kívánságára külön lufit készített. Egy egész állatkert elevenedett meg a luficsodák által a játszószobában.
Aki nem tudott a többi gyerkőccel tartani, mert ágyhoz volt kötve, azt külön meglátogatták a pirosorrosok a gyermekosztályon.
Bohócdoktoraink bíznak benne, hogy a sok nevetés előmozdította a gyerekek gyógyulását. Ez a bohócdoktorok legfőbb küldetése.
A jövőben havi rendszerességgel találkozhatnak bohócdoktorokkal a kecskeméti kórházban tartózkodó kis betegek.
Karitáció Alapítvány

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!


A Karitáció Alapítvány közhasznú szervezet. Bohócdoktoraink 2008 óta segítik a betegek gyógyítását. Élményterápiás bohócdoktor módszereink jótékonyan hatnak a bajban lévők állapotának javításában. Számunkra fontos az Ön figyelme, segítsége, adó 1 százalék támogatása is! Odaadását hálásan köszönjük!